• Protheses & ortheses
  • Compressie
  • Dirkje
  • Frank
  • Bewustwording

Contact

Nieuwe Steen 30, 1625 HV Hoorn
Tel: 0229 24 33 33

Laatst gepost

Snoeien Bloeien Groeien

Beste lezer,

Zoals u waarschijnlijk al heeft vernomen gaat er, en is er reeds, het een en ander veranderd binnen Frank Jol Orthopedische Dienstverlening. En met deze brief wil ik u op de hoogte brengen van het “wat, waar en hoe“.

Snoeien
De markt waar wij als Frank Jol Orthopedische Dienstverlening werkzaam in zijn is sterk onderhevig aan veranderingen. Met name de controle c.q. sturing door de zorgverzekeraar is een serieuze bedreiging voor de dienstverlening zoals ik die wil verlenen. Om in de toekomst dienstverlening van niveau te kunnen blijven garanderen, en om ook ons team te kunnen behouden, heb ik besloten om een verregaande samenwerking aan te gaan met een marktpartner met dezelfde filosofie: OIM Orthopedie. Dit bedrijf heeft een hoofdkantoor in Assen, 22 filialen verspreid over Nederland en 320 medewerkers. Tevens heeft OIM Orthopedie de overname gedaan van Frank Jol Orthopedische Dienstverlening.

Bloeien

De keuze die gemaakt is, is ingegeven door de economische ontwikkelingen in de zorg. Echter de hoofdreden is dat ik als ondernemer geen meerwaarde meer zag in een autonoom bestaan, maar geloof in een coöperatieve benadering van de markt. Met andere woorden: ik kwam steeds verder af te staan van wie ik ben en ook wil zijn. Bovendien zou de opgebouwde kennis van de afgelopen 10 jaar niet gewaarborgd blijven. De ambitie om de wereld te veranderen heeft het gewonnen en de samenwerking laat mij weer zijn wie ik ben en doen wat ik kan!

Groeien
Het uiteindelijke resultaat van de samenwerking is dat er een sterke marktpartij ontstaat, die naar verwachting in de toekomst zal leiden tot meer efficiency en een breder draagvlak zal hebben. Mijn persoonlijke groei zal zijn dat ik mij meer ga toeleggen op het technische inhoudelijke vlak, kennisdeling en het verder ontwikkelen van producten en dienstverlening voor de (hoog)actieve gebruikers en sport.

Vertrouwd dat ik u met deze brief op de hoogte heb gebracht van mijn beslissing en de veranderingen die daarmee gepaard gaan, verblijf ik met vriendelijke groet,      
          
“Snoeien bloeien groeien”
                                                                                         
Frank G.M. Jol