Kom je deze zomer kennis maken met Team Frank Jol?

Geplaatst op: 12 juli 2022

Dat kan! We bieden je deze zomer graag de mogelijkheid om kennis te maken met de oefeningsvormen van adaptive training en met de sfeer en de werkwijze van Team Frank Jol op het Friendship Sports Centre. Wanneer je je aanmeld voor een kennismakingsles deze zomer kunnen we daar meteen een intake aan koppelen. Als na de intake blijkt dat dit precies is wat je zoekt, dan kunnen we kijken wat je precies aan training nodig hebt en dat in het behandelplan meenemen.

Wil je graag iets meer informatie over adaptive training voor je komt kennismaken dan kun je contact opnemen met Freek via freek@frankjol.nl of bel ons op 020-8204284.

Dit is adaptive training

Adaptive training is bedoeld voor iedereen die de behoefte heeft om lekker actief te sporten en zowel fysiek als mentaal sterker te worden. Het maakt daarbij niet uit of je nu al heel actief bent, of dat je daar graag naartoe wilt werken. Tijdens de lessen in groepsverband trainen we onder hoge intensiteit en hoog tempo met functionele bewegingen, met en zonder gewichten.

Wil jij ook trainen met gelijkgestemden, samen leren, elkaar motiveren, stimuleren, ervaringen delen en sterker worden, zowel fysiek als mentaal? Bekijk de video van de pilot adaptive training om te kijken of deze vorm van trainen bij je past. Ben je enthousiast en wil je meer weten of het een keer proberen?

Dat kan!

Plan je intake en kennismakingsles met Freek

De intake lessen vinden plaats op het Friendship Sports Center in Amsterdam.

Yes, ik kom graag kennis maken!