Dit is adaptive training

Adaptive training is bedoeld voor iedereen die de behoefte heeft om lekker actief te sporten en zowel fysiek als mentaal sterker te worden. Het maakt daarbij niet uit of je nu al heel actief bent, of dat je daar graag naartoe wilt werken. Tijdens de lessen in groepsverband trainen we onder hoge intensiteit en hoog tempo met functionele bewegingen, met en zonder gewichten.

Wil jij ook trainen met gelijkgestemden, samen leren, elkaar motiveren, stimuleren, ervaringen delen en sterker worden, zowel fysiek als mentaal? Bekijk de video van de pilot adaptive training om te kijken of deze vorm van trainen bij je past. Ben je enthousiast en wil je meer weten of het een keer proberen? Lees dan onder de video verder!

Dit wil ik ook!

Dat kan! En omdat we je graag op korte termijn al de mogelijkheid willen bieden om kennis te maken met de oefeningsvormen van adaptive training, maakt Freek de komende weken tijd voor persoonlijke intake lessen. Als na de intake blijkt dat dit precies is wat je zoekt, dan kun je aanhaken bij de groepslessen die plaatsvinden bij Gym Zuyd in Zaandam.

Wil je eerst je conditie beter op peil krijgen voordat je instapt, dan kun je vanaf januari eerst small group trainingen volgen. Bij deze trainingen komen basis trainingsvormen aan bod uit de fitness, bootcamp en atletiek. De oefeningen zijn gericht op het verbeteren van de conditie en spieropbouw. Mocht je nu al enthousiast zijn, meer informatie willen ontvangen of je willen aanmelden, neem dan contact op met Freek via freek@frankjol.nl of bel ons op 020-8204284.

Plan een intake met Freek

De intake lessen vinden plaats op het Friendship Sports Center in Amsterdam. Plan hieronder je intake met Freek via de SportBit app! Mocht er geen geschikt tijdstip tussen staan, neem dan even contact op.

Plan hier je intake met Freek!