Team Frank Jol partner Team Para Atletiek in 2021/2022

Geplaatst op: 14 juni 2021

Zondagmiddag 13 juni hebben Team Para Atletiek en Frank Jol een partnerovereenkomst getekend voor 2021 en 2022. In deze periode is Team Frank Jol voor alle sportprotheses en voorzieningen vaste partner van Team Para Atletiek.

Team Frank Jol ondersteunt veel paralympische sporters met een sportprothese of sportvoorziening. De samenwerking met Team Para Atletiek gaat eigenlijk al vele jaren terug en is nu door beide partijen bekrachtigd. Tijdens de eerste editie van het prothesefestival hebben bestuursleden Nanette Elfring en Hélène Wiesenhaan samen met Frank Jol de overeenkomst ondertekend. Samen met Guido Bonsen hebben zij het glas geheven. Hélène zorgde voor de foto.

 

Over Team Para Atletiek

Team Para Atletiek is een steeds groter wordende groep mensen die iedere dag opnieuw grensverleggend bezig is en bestaat uit Para-atleten, coaches, fysiotherapeuten, orthopeden, organisatoren, sponsoren en enorm veel supporters.

Het doel van Team Para Atletiek is om voor iedereen een onuitputtelijke inspiratiebron te zijn. Inspiratie om – dankzij para-atletiek – nieuwe perspectieven te krijgen in je leven. Of het gaat om de eerste stap in je revalidatie of een wereldrecord op de 100m sprint.

Op weg naar de waardering die iedereen verdient. Op weg naar inclusiviteit in de maatschappij. Op weg naar de onbeperkte vrijheid. Op weg naar Tokyo … and beyond.

Team Frank Jol wenst alle sporters van Team Para Atletiek komende zomer heel veel succes in Tokyo!