Wij zijn Team Frank Jol

We stellen ons graag aan je voor zodat je weet welke specialisten we in huis hebben en waar Team Frank Jol voor staat. Ons team bestaat uit experts op het gebied van orthopedie, fysiotherapie, osteopathie, coaching, en training en een niet te stoppen shared service team.

Ons streven is een omgeving creëren waar jij je thuis voelt, waar je zelf de regie in handen kunt nemen en jouw kleine en grootste dromen met ons durft te delen. Samen kijken we naar welke stappen we willen zetten, welke ondersteuning je nodig hebt, hoe we grenzen gaan verleggen en hoe jij je dromen kunt najagen.

Wij gaan door waar anderen stoppen, voor jouw dromen!

Chef Dagdromen

Gaap… ik ben Willem. Vanaf het moment dat mijn baasje in 2018 aan zijn droom is gaan bouwen, ben ik niet meer weg te denken van de werkvloer. Bij Frank Jol gaan we allemaal door waar anderen stoppen, dus ik lig er letterlijk bijna elke dag te dagdromen om jullie het goede voorbeeld te geven. Want dromen najagen is wat we jullie graag zien doen. Als ik niet ergens in de weg lig te wachten op een aai over mijn bol dan dan kom ik hem graag bij je halen. Een beetje beweging is tenslotte goed voor iedereen. Mijn rol hier is me op het lijf geschreven, helemaal op het moment dat ik merk dat jullie weten van wat voor traktaties ik houd;-)

Orthopedie

Frank Jol, orthopedisch instrumentmaker

Hei, ik ben Frank Jol, orthopedisch instrumentmaker. Sinds 2008 bouw ik aan mijn grote droom: een multidisciplinair team voor fysieke mobiliteit. Met dit team motiveren, stimuleren en ondersteunen we iedereen met een fysieke uitdaging om het beste uit zichzelf te halen. Wij luisteren, geven jou zelf de regie, laten je inzien dat grenzen er zijn om overheen te stappen en bieden jou daarbij de juiste ondersteuning. Wij gaan door waar anderen stoppen zodat jij jouw kleine en grote dromen kunt najagen.

Jordi Snelders, orthopedisch instrumentmaker

Mijn naam is Jordi Snelders. Na een prachtige wereldreis inclusief vrijwilligerswerk in Zambia als orthopedisch instrumentmaker ben ik nu bij Frank Jol aan het werk als orthopedisch instrumentenmaker. In mijn werk probeer ik altijd een brug te slaan tussen de technisch mogelijke oplossingen en jouw dromen en wens voor een gezonde en actieve levensstijl. Ik ga met jou het gesprek aan over de voorziening die jij nodig hebt, ik sleutel net zo lang tot jij blij bent en ik verzorg ook de planning rondom dit proces. Ik heb ervaring met kinderorthopedie, scoliose therapie en reguliere orthopedie met specialisatie groot orthopedie pro- en orthese.

 

Ivo Schouten, klantbehandelaar

Mijn naam is Ivo Schouten. Binnen Team Frank Jol ben ik werkzaam als klantbehandelaar. Juist bij een multidisciplinair centrum is het van belang om alle aspecten van een revalidatie of op-train traject te behandelen. Hierbij stopt het niet bij het bepalen met wat voor een voorziening  (prothese/orthese) jij verder bent geholpen in dit traject. Sterker nog, hierbij begint het niet eens. Bij ons is het vooraf bepalen aan welke randvoorwaarden jijzelf moet en wilt voldoen, van primair belang om ervoor te zorgen dat een traject bij ons succesvol kan zijn voor jou. Ik ga samen met jou het gesprek aan om die randvoorwaarden te bepalen!

Thijs Jol, orthopedisch instrumentmaker

Hoi, ik ben Thijs Jol. In de zomer van 2018 heb ik een carrière switch gemaakt en besloten om samen met mijn vader Frank Jol aan zijn droom te bouwen. Inmiddels draaien mijn broers en zusje ook mee in het bedrijf en delen we dezelfde droom: een mooi centrum op zetten waar het draait om fysieke mobiliteit. We krijgen hier allemaal zoveel energie van onze klanten wanneer ze blij de deur uit gaan! Als orthopedisch technoloog in opleiding ben ik veel in de werkplaats te vinden. Daarnaast ligt mijn focus op dit moment op het behalen van mijn studie Orthopedische Technologie.

Dirkje Jol, orthopedisch medewerker

Hoi, ik ben Dirkje! Ik ben momenteel bezig met een opleiding tot orthopedisch technicus. Mijn grote droom is om me binnen deze opleiding te gaan specialiseren in de kinderothopedie. Naast mijn opleiding werk ik nu bij mijn vader in de werkplaats, voorlopig dus nog even achter de schermen. Ik heb hier echt gevonden wat ik leuk vind; werken met mijn handen en mensen helpen om meer uit hun leven te halen dan ze misschien tot op dat moment voor mogelijk hielden. Heel speciaal dat dit bij mijn vader in het bedrijf kan.

Fysiotherapie

Anne-Marie Hoeve, orthopedisch manueel therapeut

Ik ben Anne-Marie, ik ben orthopedisch manueel therapeut en ik begeleid en behandel jou vanuit een holistische denkwijze. Wanneer jij je open kunt  en durft te stellen voor alles wat er is, zul je niet alleen fysieke vooruitgang merken, maar ook mentale groei, veerkracht en geestelijke verruiming. In dit ontwikkelingsproces loop ik naast je en ondersteun ik je. Ik ben positief en blijf tegelijkertijd kritisch op het analyseren van complexe (zorg)vragen binnen de wetenschap, communicatie en samenwerking met onze teamleden om er voor jou het beste uit te halen.

Coaching

Eric Jonk, coach

Hoi! Ik ben coach en trainer op het gebied van persoonlijke- en talentontwikkeling en ben sinds de zomer van 2021 onderdeel van Team Frank Jol. Vanuit mijn topsport verleden heb ik altijd de drive gehad om mezelf te verbeteren en het maximale uit mezelf te halen. Mijn passie is om ook anderen in beweging te brengen en het verbeterproces op gang te helpen. Door te luisteren, te vragen, te prikkelen en te spiegelen, loop ik met je mee in het optimaal leren omgaan met je voorziening. Ik ben er als het tegenzit en wanneer je jezelf overwint. Mijn mooiste uitdaging is jou in je kracht zetten.

Training

Freek Jol, adaptive trainer

Mijn naam is Freek en ik ben werkzaam op het centrum Frank Jol als adaptive trainer en coach. Als je bij mij komt trainen, gaan we samen werken aan een fitter en beter functionerend lijf. Naast fysiek trainen, gaan we ook aan de slag met het mentale stuk. De progressie die je maakt tijdens onze trainingen zie je vaak meteen terug in je dagelijkse leven. Je functioneert beter, je hebt meer energie, een beter humeur, en het draagt bij aan het voorkomen of verhelpen van lichamelijke en mentale klachten.

Shared service team

Bart Jol, chef logistiek

Hoi ik ben Bart, ik ben de jongste zoon van Frank. Ik houd mij op dit moment als chef bakfiets vooral bezig met algemene en logistieke werkzaamheden binnen het bedrijf. In september start ik met de opleiding logistiek teamleider. Het bevalt me goed om samen met mijn broers en zus in het bedrijf van mijn vader te werken. Mijn droom voor de toekomst is om samen met mijn broer Thijs trainingen te gaan verzorgen in de bergen en in Noorwegen in de sneeuw.

 

Juul Tak, project manager

Mijn naam is Juul Tak en ik houd me als project manager voornamelijk bezig met het Re-Abled-programma, een project van de Mentelity Foundation en Frank Jol. Ik volg de master Sport- en Beweeginnovatie om het Re-Abled-programma nog beter aan te kunnen laten sluiten op de behoeften. Verder zijn we bij Frank Jol een uitleensysteem aan het opstarten als oplossing voor het tekort aan (de juiste) middelen voor prothesegebruikers en organiseren we het Prothese Festival.

Jeroen Teunen, medewerker organisatie en ontwikkeling

Mijn naam is Jeroen! Vanuit mijn studie sportkunde heb ik de kans gekregen om stage te lopen bij Frank Jol. Ik kijk elke dag vol bewondering naar de experts in de werkplaats. Ik hou me vanuit mijn minor Sport & Business vooral bezig met de organisatie-inrichting en draai als volwaardig teamlid mee in het bedrijf. Het voelt heel bijzonder om op deze manier te leren en tegelijkertijd een bijdrage te kunnen leveren aan zo’n mooie organisatie. Als ik mijn werk op de achtergrond goed doe, kunnen de helden die jij op de voorgrond ziet, zich volledig concentreren op jou en jouw dromen, wensen en mogelijkheden!

Femke Piek

Femke is managing partner van FJ Fysio, de fysiotherapiepraktijk van Team Frank Jol. Specialisaties: Knie- en heuprevalidatie, pijnpoli, hartrevalidatie.

BIG Registratie 69061558604

Romy van der Heijden

In 2021 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik doe al bijna 15 jaar aan Kunstschaatsen en vanuit mijn sport hou ik ervan om mezelf uit te dagen en het maximale uit mezelf te halen.

Mijn passie is om mensen met een fysieke uitdaging te helpen om ook het maximale uit hunzelf te halen, waardoor ze hun dromen kunnen blijven najagen. Werken bij team Frank jol is een mooie plek om deze passie achterna te gaan. Ik sta met veel enthousiasme voor je klaar om samen jou doelen en dromen te bereiken.

AGB Code: 04249406
BIG: 69929728904

Ashley Groothuis

Gepassioneerd door de interactie tussen menselijke en mechanische hulpmiddelen. Hoe kunnen we deze interactie optimaliseren om de prestaties, levenskwaliteit en/of revalidatie van mensen te verbeteren/ontwikkelen? De zoektocht naar het antwoord op díé vraag, daar kom ik dagelijks mijn bed voor uit!

AGB: 04244296
BIG registratie: 09920435104