Veelgestelde vragen

Voor een dagelijkse voorziening maken we aanspraak op de vergoeding van de betreffende zorgverzekeraar. De meeste zorgverzekeraars werken op basis van aanvraag/machtiging. Op basis van de aanvraag die de revalidatiearts kan invullen, maken wij een offerte. Deze twee documenten sturen wij in aan de zorgverzekeraar waarop zij beslissen wat de vergoeding zal zijn.

Voor een tweede voorziening (vrije tijd- of sportvoorziening) zijn onze klanten vaak aangewezen op alternatieve financiering in die zin dat de zorgverzekering dit meestal niet vergoed. In sommige gevallen kan er bij het WMO-loket van de gemeente waar onze klant woont, een aanvraag doen. Alternatieven zijn het starten van een crowd funding actie of het zoeken van sponsoren.

Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Suspendisse accumsan at ligula vitae lacinia. Donec malesuada nibh eget justo vestibulum tempus. Fusce sed maximus nisi. Proin quis tincidunt urna, nec fringilla libero. Quisque non nisi vel diam tincidunt feugiat sit amet vitae nulla. Duis congue ipsum eu lorem dictum aliquam. In massa sem, hendrerit et ex id, consequat ullamcorper quam.