Waar vind je Team Frank Jol?

Je vindt Team Frank Jol in Amsterdam op het Friendship Sports Centre, tevens het sportterrein van Only Friends, dé sportclub voor kinderen met een beperking. Voor de route kun je het volgende adres invoeren: Beemsterstraat 652, 1027 ED Amsterdam.

Kijk hier voor de parkeerinformatie.

Friendship Sports Centre

Dennis Gebbink is oprichter van het Friendship Sports Centre, het enige sportcentrum in Europa volledig uitgerust voor kinderen en jongeren met een beperking. Twee voetbalvelden, een sintelbaan, een verspringbak, een extra verwarmd zwembad, een aangepaste fitnessruimte, sportzaal en dojo. Een topsportomgeving met meer mogelijkheden dan waar ze ooit van konden dromenSporten, vallen en opstaan, vrij bewegen. Hier kunnen ze alles.

Het Friendship Sports Centre werkt ook met verschillende stichtingen samen om activiteiten te organiseren voor volwassenen met een beperking en ouderen die nog graag willen sporten en onder de mensen willen zijn. De activiteiten variëren van zwemmen tot fietsen en van voetbal tot zitvolleybal, met een heerlijke lunch of diner als afsluiting. Beweging en sociale contacten zijn van onschatbare waarde voor deze mensen.

De Dug Out

In de bocht van de atletiekbaan van het Friendship Sports Centre ligt de dugout waar Frank Jol in maart 2018 opnieuw voor zichzelf begon. Inmiddels wordt op loopafstand een nieuw pand gebouwd: de Team Frank Jol teambase met kantoorruimtes zodat we in de dugout meer ruimte kunnen creëren om jullie te ontvangen. In de dugout blijven zoals nu de service werkplaats, de behandelkamers van onze fysiotherapeuten en de spreekkamers gevestigd.

Onze nieuwe teambase

In het nieuwe pand achter de dugout komt straks een uitgebreide werkplaats. Daarnaast krijgt de teambase een overlegruimte voor het team, kantoren voor het shared service team en een kantine waar iedereen een lekker kopje koffie kan drinken.

Parkeren

Parkeren kan op het grote parkeerterrein waar je aankomt. Hierna loop je het terrein van het Friendship Sports Centre op, je gaat rechtdoor tot voorbij het grote gebouw. In de bocht van de atletiekbaan zie je de dugout liggen. Zie ook onderstaande foto.

Heb je een vraag of opmerking?

Mail naar info@frankjol.nl of bel ons tijdens kantoortijden op 020-820 4284