In de media

Wij geloven dat actieve deelname aan de maatschappij voor iedereen is weggelegd. Bij ons multidisciplinair team voor fysieke mobiliteit kun je terecht voor meer dan alleen een ADL voorziening of sportprothese. Wij gaan door waar anderen stoppen. Zodat iedereen zijn of haar kleine en grote dromen na kan jagen.

Team Frank Jol wordt regelmatig benaderd om mee te werken aan reportages, krantenartikelen of televisieprogramma’s. Wanneer onze agenda het toelaat, doen we dit graag! Verzoeken kunnen gemaild worden naar Hester Ozinga (coördinatie PR & communicatie).

Hieronder vind je een overzicht van verhalen die onlangs in de media zijn verschenen.

Algemeen Dagblad, zaterdag katern van 21 augustus 2021 Frank Jol: 'Ik help mensen met een handicap zo mobiel mogelijk te zijn. Als dat uitmondt in top- sport, prima. Sport is echter slechts 2 procent van wat ik doe.'

Klink op de publicatie om het verhaal in pdf te openen en te lezen.

Uitzending Topdoks, zondag 3 september 2021

Rachel ontmoet de Paralympische atleten Fleur en Marlene. Frank is hun orthopedisch instrumentmaker. Hij is zorgt ervoor dat hun protheses perfect passen en werken. Elbert doet een wedstrijdje Boccia. Hij neemt het tegen Bart op. En het wordt hem bepaald niet makkelijk gemaakt. En waarom onze botten zo bizar sterk zijn wordt in het Lab zichtbaar met… vuur en zuur!

Herfsteditie Salt Magazine

Dit interview, door Wanderlust Media, verscheen in de herfst van 2021 van Salt Magazine

Na de amputatie van een arm of been is het moeilijk om weer een actief leven op te pakken. Prothesemaker Frank Jol (50) denkt niet in beperkingen. Hij schaaft en sleutelt net zo lang aan zijn blades, zitjes en kunstknieën tot zijn klanten – wat nou patiënten? – weer kunnen klimmen, kitesurfen, hardlopen en heli-skiën.