Onze visie

Jouw traject bij Frank Jol begint met de vraag hoe onze voorziening jouw leven kan verrijken. Topkwaliteit en toptechniek zijn een voorwaarde voor een goede prothese, orthese of zitvoorziening. De voorzieningen die wij ontwikkelen, komen voort uit puur vakmanschap afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften. We kijken samen met jou welke hulpmiddelen nodig zijn en welke fysiotherapie, training en coaching jou kunnen helpen voor de juiste mindset.

Wij geloven in focussen op wat je nog allemaal wél kan. Wij geloven in het verleggen van grenzen, in het samen zoeken en proberen, zo lang als nodig. Wij bieden begeleiding en coaching bij het behalen van jouw persoonlijke doelen, het vervullen van je wensen en najagen van je grote en kleine dromen.

Samen ontwikkelen we een roadmap. Alleen met jouw volle 200% inzet en de juiste mindset wordt onze samenwerking een succes. De vraag die wij als eerste zullen stellen wanneer je bij ons komt is:

Wat wil jij?

Bij ons sta jij zelf aan het roer

Jouw lichaam, jouw geest en het product, waarmee wij jou gaan helpen op weg naar meer beweging, zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Lichaam
Of je nu topsporter bent of in het weekend een rondje wilt fietsen, bewegen is gezond en voorkomt allerlei fysieke en mentale problemen. Het draagt bij aan zelfredzaamheid en zelfstandigheid en helpt te ontspannen. Uit onderzoek blijkt zelfs dat een actief leven voor mensen met een beperking nog meer gezondheidsvoordelen oplevert dan voor mensen zonder beperking.

Geest
Er is meer nodig voor succes dan talent en vaardigheden. Een positieve mindset, doorzettingsvermogen en commitment zijn essentieel voor een geslaagd traject.

Product
Topkwaliteit en toptechniek zijn randvoorwaardelijk voor protheses, ortheses en zitvoorzieningen. Maar hoe gek het ook klinkt, het begint niet bij de vraag naar de beste voorziening, het begint bij de vraag hoe de voorziening het leven van de klant kan verrijken. Wat wil jij? Met dat antwoord gaan wij aan de slag. De voorzieningen die we ontwikkelen, komen voort uit puur vakmanschap afgestemd op de specifieke wensen en behoeften van de klant. Innovaties volgen elkaar razendsnel op, de mogelijkheden zijn eindeloos. Daar maken wij handig gebruik van, waarbij we uitgaan van wat de klant kan, in plaats van wat hij of zij niet meer kan.

Onze zorg

Een prothese, orthese of zitvoorziening wordt in de meeste gevallen vergoed. Voor informatie over jouw persoonlijke situatie kun je contact opnemen met je adviseur of zorgverzekeraar.