Onze visie

Topkwaliteit en toptechniek zijn randvoorwaardelijk voor een goede prothese, orthese of zitvoorziening. Ons zorgtraject begint echter bij de vraag hoe deze voorziening jouw leven kan verrijken. Bij ons ben je geen patiënt. Bij ons ben je klant.

De voorzieningen die wij ontwikkelen, komen voort uit puur vakmanschap afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften. We kijken samen met jou welke hulpmiddelen hierbij passen, maar ook welke fysiotherapie, training en coaching voor de juiste mindset nodig zijn.

Wij geloven in focussen op wat je nog allemaal wél kan, in plaats van te kijken naar wat je niet kan. Wij geloven in het verleggen van grenzen, in het samen zoeken en proberen, zo lang als nodig. Wij bieden begeleiding en coaching bij het behalen van jouw persoonlijke doelen, variërend van het kunnen uitlaten van de hond tot aan het kunnen afdalen van de zwarte piste op de wintersport.

Samen ontwikkelen we een roadmap om jouw doelen te halen. Alleen met jouw volle 200% inzet en de juiste mindset kunnen we onze samenwerking tot een succes maken. De vraag die wij als eerste zullen stellen wanneer je bij ons komt is:

Wat wil jij?

Bij ons sta jij zelf aan het roer

Jouw lichaam, jouw geest en het product, waarmee wij jou gaan helpen op weg naar meer beweging, zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Lichaam
Of je nu topsporter bent of in het weekend een rondje wilt fietsen, bewegen is gezond en voorkomt allerlei fysieke en mentale problemen. Het draagt bij aan zelfredzaamheid en zelfstandigheid en helpt te ontspannen. Uit onderzoek blijkt zelfs dat een actief leven voor mensen met een beperking nog meer gezondheidsvoordelen oplevert dan voor mensen zonder beperking.

Geest
Zonder een positieve mindset komt je er niet. Er is meer nodig voor succes dan talent en vaardigheden. Een positieve mindset, doorzettingsvermogen en commitment zijn essentieel voor een geslaagd traject.

Product
Topkwaliteit en toptechniek zijn randvoorwaardelijk voor protheses, ortheses en zitvoorzieningen. Maar hoe gek het ook klinkt, het begint niet bij de vraag naar de beste voorziening, het begint bij de vraag hoe de voorziening het leven van de klant kan verrijken. Wat wil jij? Met dat antwoord gaan wij aan de slag. De voorzieningen die we ontwikkelen, komen voort uit puur vakmanschap afgestemd op de specifieke wensen en behoeften van de klant. Innovaties volgen elkaar razendsnel op, de mogelijkheden zijn eindeloos. Daar maken wij handig gebruik van, waarbij we uitgaan van wat de klant kan, in plaats van wat hij of zij niet meer kan.

Onze zorg

Een prothese, orthese of zitvoorziening wordt in de meeste gevallen vergoed. Wilt u graag weten of en voor welk bedrag uw prothese, orthese of zitvoorziening wordt vergoed? Dan kunt u het beste contact opnemen met uw adviseur of uw zorgverzekeraar.