Samen met SRK verzorgen we vanaf nu 5 dagen in de week fysiotherapie

Geplaatst op: 30 mei 2022

Samen met onze nieuwe partner Sport-en revalidatiecentrum Kennemerland uit Haarlem, afgekort SRK, staan we vanaf nu vijf dagen in de week voor je paraat. Naast Iris, Anne-Marie en Ashley, is ook Romy vanuit SRK aan het team toegevoegd. Iris is nu nog lekker met zwangerschapsverlof en hopen we na haar verlof ook weer terug te zien. Je leest hier welke voordelen deze samenwerking nog meer voor jou heeft en we stellen Romy graag aan je voor!

Wat betekent de samenwerking met SRK voor jou als klant?

– 5 dagen per week fysiotherapie

– Je hoeft geen behandelingen zelf meer in te plannen
Je hoeft zelf geen fysiotherapie behandelingen in te plannen. Je gaat samen doen met jouw fysiotherapeut, voor alle afspraken wordt gewerkt met het planningssysteem FysioRoadmap.

Indien je een afspraak wilt maken voor fysiotherapie, kan dat telefonisch of via de mail. Dit geldt ook voor het wijzigen en voor het afzeggen van afspraken. Op deze manier blijven de agenda’s voor iedereen overzichtelijk.

Meer mogelijkheden en ruimte in het chalet: ons fysio honk
Alle fysiotherapie behandelingen vinden vanaf nu plaats in het chalet. In deze nieuwe vaste ruimte staat ook de koffie voor je klaar. Wanneer je een afspraak hebt mag je rechtstreeks naar ons nieuwe fysio honk komen in plaats van naar de dug-out. Je vindt het chalet aan de linkerkant van het Friendship Sports Center.

Vragen?
Mochten jullie vragen hebben, kunnen jullie contact met ons opnemen via de mail, telefonisch of door ons direct te benaderen.

Maak kennis met Romy

Hoi, Ik ben Romy van der Heijden, ik ben 22 jaar en kom uit Purmerend.

In 2021 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik doe al bijna 15 jaar aan Kunstschaatsen en vanuit mijn sport hou ik ervan om mezelf uit te dagen en het maximale uit mezelf te halen.

Mijn passie is om mensen met een fysieke uitdaging te helpen om ook het maximale uit hunzelf te halen, waardoor ze hun dromen kunnen blijven najagen. Werken bij team Frank jol is een mooie plek om deze passie achterna te gaan. Ik sta met veel enthousiasme voor je klaar om samen jou doelen en dromen te bereiken.